detector.media
30.11.2004 16:59
Лист Путіну: антиукраїнська істерія може розвалити Росію
Російські політики та суспільні діячі підготували відкритий лист до президента РФ Володимира Путіна. У ньому йдеться, що керівництво держави повинне із повагою поставитися до вибору українського народу.

Автори листа закликають не сприяти «сеператистським настроям ,звідки б вони не походили: зі сходу чи з заходу України, тому, що завтра наші доморощені сепаратисти почнуть використовувати ці технології для розвалу Росії».

Суспільні діячі та журналісти закликали Путіна: «У ваших силах скасувати цензуру та офіційну брехню, що ллється з екранів та сторінок державних ЗМІ. Оскаженіла пропаганда на користь одного з кандидатів варта туркменських телеканалів і газет». «Будь яка брехня однаково потворна і її наслідки однаково жахливі, - переконані автори листа. -Годі нагнітати антиукраїнську істерію. Треба пам'ятати, що політика, грунтом якої є брехня та фальсифікації, рано чи пізно терпить поразку і це стосується не лише України, але й Росії». Під листом поставили свої підписи Борис Нємцов, Ірина Хакамада, Євген Кисельов, Віктор Шендерович. Лист залишається відкритим до підписання.

УНІАН
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY