detector.media
20.10.2023 21:45
Уряд обговорив питання доступу до телерадіомовлення та інтернету на прифронтових та деокупованих територіях і комплекс заходів з протидії російській дезінформації
Уряд обговорив питання доступу до телерадіомовлення та інтернету на прифронтових та деокупованих територіях і комплекс заходів з протидії російській дезінформації
По заходах з протидії дезінформаційним атакам РФ відповідні доручення Дениса Шмигаля отримали Мінцифри, Держспецзв'язку та обласні військові адміністрації.

Кабмін провів нараду  щодо забезпечення доступу до телерадіомовлення та інтернету в Україні, на якій окрему увагу приділили прифронтовим та деокупованим територіям. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму телеграм-каналі.

«Провели нараду щодо забезпечення доступу до телерадіомовлення та інтернету в Україні. Окрема увага до прифронтових та деокупованих територій. Заслухав інформацію голів Чернігівської та Сумської ОВА щодо покриття. Це питання порушувалось громадами на засіданні Президії Конгресу місцевих і регіональних влад», — написав голова уряду.

Також було обговорено заходи оперативного налагодження сигналу там, де він відсутній, та забезпечення віддалених громад інтернетом, зокрема, «старлінками».

«Інформаційна безпека — важливий напрямок, маємо так само ефективно протидіяти дезінформаційним атакам росії. Готуємо комплекс заходів. Дав Мінцифри та Держспецзв'язку разом з ОВА відповідні доручення», — додав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, у вересні Кабінет Міністрів України переніс терміни виконання Програми підвищення обороноздатності та безпеки держави щодо матеріально-технічного забезпечення побудови загальнонаціональної цифрової багатоканальної телемережі МХ-7. 

Фото: телеграм-канал Дениса Шмигаля

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY