detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
18.10.2023 18:48
Росіяни вилучають комплекти супутникового телебачення у мешканців тимчасово окупованих територій
Росіяни вилучають комплекти супутникового телебачення у мешканців тимчасово окупованих територій
За даними Центру нацспротиву, окупаційні адміністрації створили спеціальні комісії, які в супроводі російської поліції проводять рейди на ТОТ і вилучають обладнання.

Російські загарбники крадуть комплекти супутникового телебачення у мешканців тимчасово окупованих українських територій. Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

За даними Центру, спеціальні комісії окупаційних адміністрацій у супроводі російської поліції проводять рейди на ТОТ і вилучають обладнання. Водночас окупанти продовжують безкоштовно видавати ресивери, супутникові тарілки та конвертори для трансляції російських пропагандистських каналів.

«Таким чином ворог блокує доступ до правди, аби ще більше інформаційно заблокувати регіон й занурити місцевих мешканців в болото російської пропаганди», — зазначили в ЦНС.

Нагадаємо, нещодавно Центр нацспротиву повідомляв про те, що росіяни збільшують обсяги пропаганди на тимчасово окупованих територіях, завозячи в українські села так звані «мобільні автоклуби». У них будуть розміщені сцени з технікою для трансляції російського телебачення та виступів прокремлівських агітаторів.

Раніше в Центрі також інформували про те, що росіяни планують відкрити масштабну пропагандистську виставку, яка «легалізуватиме» окупацію. Під час заходу вони готують специфічні інтерактиви, як-от «вгадай місто за фотографією» або «міст часу», які нібито доводитимуть, що окуповані українські території належать РФ.

Ілюстрація з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY