detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
16.10.2023 15:42
Нацрада зареєструвала іноземний спортивний канал, портал Клопотенка та кулінарний ютуб-канал
Нацрада зареєструвала іноземний спортивний канал, портал Клопотенка та кулінарний ютуб-канал
Найбільш активно продовжують реєструватись друковані медіа.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала як лінійне іноземне медіа британський канал Extreme Sports Channel. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 16 жовтня.

Це спортивний канал, орієнтований на глядачів Європи і території Близького Сходу. Його правовласником є компанія зі Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

З вітчизняних лінійних медіа реєстрацію отримало ТОВ «Контент менеджмент груп» із Луцька Волинської області. Компанія мовитиме за технологіями: кабельне аналогове, кабельне цифрове (DVB-C), інтернет-мовлення (IPTV). Територія мовлення — місцева, формат загальної тематики.

Окрім цього регулятор зареєстрував десять онлайн-медіа.  Це ютуб-канал «Понятная Кухня Любомиров» Благодійного фонду «Від щирих сердець» з Харківської області та кулінарний портал «Клопотенко» фізичної особи-підприємця Клопотенка Є. В. Подалися  на реєстрацію також чотири вебсайти, два інформаційних онлайн-медіа, один інформаційний інтернет-сайт та один суспільно-політичний онлайн-журнал.

З-поміж друкованих видань регулятор зареєстрував: 13 збірників, 12  збірників наукових праць і газет, 9 журналів, 3 наукові журнали та 1 науково-практичний журнал і 1 бюлетень. Найбільшу кількість видань одразу подав до реєстру Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського — 12 збірників і 2 журнали, що поширюються на території України українською й англійською мовами, а один збірник — ще й польською. А Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» зареєстрував 9 збірників наукових праць, 1 науковий журнал і 1 науково-практичний журнал.

Також, як ідеться на сайті регулятора,  до реєстру потрапило п’ять провайдерів:

Нагадаємо, на минулому засіданні Нацрада зареєструвала «Київстар ТБ», інтернет-радіо «Ісландія» та медіа в TikTok, Viber і WhatsApp. Інформацію про нові реєстрації можна переглянути за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY