detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
12.10.2023 15:03
«Українська правда» опублікувала колонку Нани Ґонґадзе про «політичний шторм» в США та Україну
«Українська правда» опублікувала колонку Нани Ґонґадзе про «політичний шторм» в США та Україну
Колонку Нана написала у співавторстві з політичним аналітиком Даґом Клейном. У ній вони аналізують дедалі більшу політизацію питання допомоги Україні у США в передчутті президентських виборів.

«Українська правда» опублікувала колонку Нани Ґонґадзе під назвою «Великий політичний шторм США насувається на Україну».

Нана є донькою журналістів Георгія та Мирослави Ґонґадзе. Вона працює керівницею відділу адвокаційних комунікацій в адвокаційній команді Razom for Ukraine.

Колонку Нана написала у співавторстві з Даґом Клейном — політичним аналітиком фонду Razom for Ukraine та позаштатним науковим співробітником Атлантичної ради, де він займається питаннями війни Росії проти України, міжнародної безпеки та демократії. 

У колонці автори аналізують дедалі більшу політизацію питання допомоги Україні у США в передчутті майбутніх президентських виборів і прогнозують, що ставатиме тільки гірше. Автори стверджують, що Україна та її друзі у Вашингтоні, зокрема президент Байден, повинні модифікувати свою адвокаційну діяльність та докласти значних зусиль, щоб українське питання не стало розмінною монетою на виборах.

Сама Нана раніше працювала у сфері комунікацій у некомерційному, музейному та медіасекторах, зокрема в Axios, Смітсонівському інституті та Національному музеї жінок у мистецтві. Має ступінь бакалавра зі зв’язків з громадськістю та історії мистецтва Американського університету.

Публікацію доньки відзначила на своїй фейсбук-сторінці Мирослава Ґонґадзе, головна редакторка української служби «Голосу Америки». 

«Виросла достойна зміна», — написала Мирослава.

Нагадаємо, «Українську правду» заснував у квітні 2000 року журналіст Георгій Ґонґадзе. Після його смерті у вересні 2000 року редакцію очолила співзасновниця видання Олена Притула, яка у 2014 році передала посаду Севгіль Мусаєвій. Новим власником видання у травні 2021 року став генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY