detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
10.10.2023 18:09
Playboy розірвав відносини з порнозіркою Мією Халіфою через її дописи на підтримку ХАМАСу
Playboy розірвав відносини з порнозіркою Мією Халіфою через її дописи на підтримку ХАМАСу
Ліванка за походженням закликала «борців за свободу Палестини» знімати відео для «історичних книг», як «мої люди ламають стіни в’язниці просто неба, у яку їх вигнали з дому».

Журнал Playboy оголосив, що припиняє відносини з колишньою американською порнозіркою ліванського походження Мією Халіфою через її публікацію в соцмережах із підтримкою нападу бойовиків ХАМАСу на Ізраїль. Журнал розіслав лист з відповідним повідомленням своїм передплатникам, передають The Times of Israel, New York Post та Newsweek.

«Протягом останніх кількох днів Міа робила огидні та осудливі коментарі, вихваляючи напади ХАМАСу на Ізраїль і вбивство невинних чоловіків, жінок і дітей», — йдеться у заяві видання.

У соцмережі X Мія Халіфа закликала «борців за свободу в Палестині» знімати відео горизонтально для «історичних книг».

«Може хтось, будь ласка, сказати борцям за свободу в Палестині, щоб вони перекинули свої телефони й знімали горизонтальні кадри», — написала Халіфа в Х, коли тривав напад бойовиків.

«Я просто хочу переконатися, що є кадри у форматі 4k, на яких мої люди ламають стіни в’язниці просто неба, у яку їх вигнали з дому, щоб у нас були хороші варіанти для історичних книг, які пишуть про те, як вони звільнилися з апартеїду», — написала вона у відповідь на критику.

Нагадаємо, вранці 7 жовтня терористичне угруповання ХАМАС завдало масованого ракетного удару по центральних та південних районах Ізраїлю. Водночас на ізраїльську територію зайшли мобільні групи бойовиків, які захопили військову базу і взяли під свій контроль декілька ізраїльських міст. Ракетна атака терористів тривала весь день.

Станом на 9 жовтня кількість загиблих в Ізраїлі внаслідок нападу ХАМАСу, за даними видання Times of Israel, сягнула близько 900 осіб.

Ізраїльська армія завдала удару у відповідь по Сектору Гази, зокрема по пунктах та будівлях терористів, та змогла вибити ХАМАС із більшості захоплених населених пунктів. Близько 74 000 людей в Газі були змушені покинути свої домівки і знайшли притулок у школах.

Кореспондентка Al Jazeera Юма Аль-Сайєд була у прямому ефірі, коли ракета влучила в будівлю «Палестинська вежа» позаду неї, у якій, імовірно, засідав штаб ХАМАСу.

«Детектор медіа» також писав про те, що в Ізраїлі зник фотожурналіст місцевого видання Yediot News Рой Ідан, який сфотографував вторгнення терористів угруповання ХАМАС у свій кібуц на півдні країни.

Фото: Мія Халіфа / інстаграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY