detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
06.10.2023 15:20
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 жовтня 2023 року
Підготовка до зими та позов Лесі Гасиджак.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Показали інтерв’ю з керівницею проєкту Програми розвитку ООН з відновлення критичної інфраструктури Ланою Зеркаль. Говорили про стан енергосистеми та підготовку до зими. Зокрема, що людям важливо переглянути, скільки та які прилади споживають енергії.

Протягом першої години блоку «1+1» показали повтор «Нічної варти» за 30 вересня цього року, у якій говорили з аналітиком агенції Molfar Павлом Фіялковським.

Також у блоці «1+1» показали випуск програми «Оперативний черговий», гостем якої був народний депутат та військовослужбовець Роман Костенко («Голос»). Говорили про ситуацію на передовій.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з очільницею Національного музею Голодомору-геноциду Лесею Гасиджак говорили про її позов про захист честі та гідності. Вона розповіла, що мета позову — показати, що ніхто не може критикувати те, що не можна критикувати, а також дати жінкам приклад, як відстоювати свою позицію у правовому полі.

Ольга Герасим’юк, голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, розповідала про свій візит до Варшави та підписання Декларації про боротьбу з російською дезінформацією та пропагандою.

У блоці «Ради» про єдиний план реформ говорили з міністеркою економіки Юлією Свириденко. Вона розповіла, що Концепт посилення стійкості демократії було розроблено за ініціативи президента Зеленського й наразі уряд переходить до розробки дорожньої карти реформ.


Про фінансову допомогу Євросоюзу говорили з народним депутатом Давидом Арахамією («Слуга народу»). Крім того, він коментував бюджет 2024 року та розподіл коштів для громад.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY