detector.media
07.10.2023 23:23
Ракетний удар по Палестинській вежі потрапив у прямий ефір каналу Al Jazeera (ВІДЕО)
Ракетний удар по Палестинській вежі потрапив у прямий ефір каналу Al Jazeera (ВІДЕО)
Під час прямого включення журналістки в Секторі Гази ізраїльські війська влучили у штаб організації ХАМАС. Це був удар у відповідь на тисячі ракет, які випустили терористи зранку по Ізраїлю.

Ізраїльські війська у відповідь на сьогоднішню терористичну атаку організації ХАМАС здійснили повітряну атаку на Сектор Гази. 

Кореспондентка Al Jazeera Юма Аль-Сайєд була у прямому ефірі, коли ракета влучила в будівлю «Палестинська вежа» позаду неї.

Вважається, що там засідав штаб ХАМАСу — терористичної організації, бойовики якої сьогодні напали на Ізраїль. 

На відео ведучий після удару просить журналістку коментувати події лише, якщо вона у безпечному місці, якщо ж ні, то знайти таке. Журналістка намагається продовжити включення, але емоції беруть гору, і ведучий просить її заспокоїтися.

На думку журналістів «Дзеркала тижня», у кадр потрапив момент використання ізраїльтянами тактики «Стук по даху». Це військовий метод ЦАХАЛ, який полягає в запобіжному скиданні невибухових пристроїв або малопотужних бомб на житлові будинки в Палестині, для того, щоб мешканці могли залишити будинок до того, як на нього буде скинуто вже бойовий снаряд.

Нагадаємо, вранці 7 жовтня Ізраїль атакувала організація ХАМАС тисячами ракет. Водночас на ізраїльську територію зайшли мобільні групи бойовиків, які захопили військову базу і взяли під свій контроль декілька ізраїльських міст.

Ракетна атака терористів тривала весь день.

Ізраїльська армія завдала удару у відповідь по Сектору Гази та  змогла вибити ХАМАС із більшості захоплених населених пунктів.

Кількість загиблих в Ізраїлі внаслідок масованої атаки угруповання ХАМАС становить понад 200, поранених — до 1,1 тис. людей

Водночас кількість загиблих унаслідок ізраїльських ударів по Сектору Гази налічує 232 людини, постраждалих — до 1,7 тис.

Бої в Ізраїлі тривають. 

Фото: скриншот новин на каналі Al Jazeera

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY