detector.media
05.10.2023 13:10
На «1+1 Україна» презентують новий сезон серіалу «Жіночий лікар. Нове життя»
На «1+1 Україна» презентують новий сезон серіалу «Жіночий лікар. Нове життя»
«1+1»: Один з найпопулярніших українських серіалів про лікарів стане повним перезавантаженням уже улюбленої історії.

9 жовтня о 20:30 на каналі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра серіалу «Жіночий лікар. Нове життя». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Один з найпопулярніших українських серіалів про лікарів, який “1+1 Україна“ знімає спільно з Film.ua Group, стане повним перезавантаженням вже улюбленої історії», — пише пресслужба. 

У проєкті знімаються відомі українські актори: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний, Тарас Цимбалюк. 

За сюжетом, у столичний Науково-дослідний центр акушерства та репродуктології приходить працювати головний герой — талановитий акушер-гінеколог Михайло Гончар, який був змушений переїхати до Києва із Сіверськодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. 

Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом з донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Як розповідає пресслужба, у зйомках серіалу брали участь не лише професійні дорослі актори, а й немовлята — від кількох тижнів до кількох місяців, наймолодшому актору було 14 днів від народження. Серед дітей грає 5-річна донька актора Андрія Ісаєнка Марія, яка виконує роль доньки його героя. А також тваринки, зокрема кіт Елвіс актора Остапа Макаренка та пес Кліфф режисера Павла Мащенка.

З усіма департаментами на знімальному майданчику, від гримерів до акторів, співпрацюють справжні медичні фахівці — хірург загальної практики Роман Калина та хірург-комбустіолог Олександра Линник, аби все в кадрі виглядало правдиво. Деякі актори, як-от Олексій Нагрудний, уже навчилися накладати медичні шви. 

Як пише пресслужба, під час знімання сцен у кабінеті УЗД періодично задіюють «дублерок живота» — справжніх вагітних.

Зйомки проходять у спеціально побудованому павільйоні на Film.ua, де створено справжню велику лікарню із сучасним медичним обладнанням.

Фото: пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY