detector.media
04.10.2023 09:38
2 листопада — благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж» на допомогу сім’ям загиблих захисників України
2 листопада — благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж» на допомогу сім’ям загиблих захисників України
Організатори запрошують підтримати сім’ї загиблих захисників України та взяти участь у благодійному аукціоні колекційного та сучасного живопису.

У четвер, 2 листопада, у Національному музеї літератури України (вул.Б.Хмельницького, 11, метро «Театральна») пройде благодійний аукціон живопису на допомогу сім’ям загиблих захисників України.

На продаж буде виставлено 100 робіт. Основна добірка – це картини відомих українських художників: Федора Захарова, Зінаїди Зацепіної, Сергія Шишка, Валентини Цвєткової, Петра Столяренка, Тетяни Яблонської, Віктора Шаталіна, Льва Ходченка, Матвія Когана-Шаца, Петра Сабадиша, Якубека Карела, Степана Усика та багатьох інших, чиї ймена входять до скарбниці українського живопису.

Серед лотів аукціону є роботи й сучасних українських художників Костянтина та Світлани Шаповалових, Любомира Мартинюка. Родзинкою аукціону є друкована графіка 19-го століття, роботи Гюстава Доре.

На аукціоні «Київський арт-вернісаж» демократична цінова політика, деякі лоти стартуватимуть від 1-ї гривні. 

З лотами торгів можна буде ознайомитися на передаукціонній виставці, яка триватиме 30, 31 жовтня та 1 листопада.

Для іногородніх та учасників з-за кордону є можливість взяти участь в аукціоні у режимі он-лайн, а також попередньо ознайомитись з лотами, отримавши електронний каталог робіт.

Початок аукціону о 14.00.

Додаткова інформація та реєстрація за тел.066-330-43-36 або за посиланням: https://forms.gle/2ecjw7LwY84P5Jzr8

Для участі в аукціоні ОН-ЛАЙН попередня реєстрація обовязкова.

Детальніше про аукціон: https://www.facebook.com/Kiev.artvernisage/

Аукціон проходить за підтримки Громадської ради при Міністерстві оборони України та Національного музею літератури України. Організатори запрошують долучитися до благодійної акції і допомогти сім’ям захисників України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY