detector.media
03.10.2023 08:48
Відкрита реєстрація на Donbas Media Forum 2023
Відкрита реєстрація на Donbas Media Forum 2023
Щорічна конференція для медійників та журналістів пройде у Києві цієї осені. Організатори відкрили попередню реєстрацію на захід та запрошують журналістів до участі.

10-11 листопада 2023 року в Києві відбудеться 8-й Donbas Media Forum, — щорічна конференція, яка збирає журналістів і медіаменеджерів України та світу, дає можливість обговорити актуальні проблеми професії та налагодити комунікацію.  

Форум організовує  ГО DII-Ukraine. Цього року форум присвячений вивченню трансформацій медійних спільнот східних та південних регіонів під час повномасштабної війни. Захід відбудеться в офлайн форматі.

Планується офлайн захід з трансляцією головних сцен. Детальна програма та спікери будуть повідомлені пізніше, організатори запрошують підписатися на акаунти Donbas Media Forum та DII-Ukraine в соцмережах, аби бути в курсі новин та оновлень.

Також організатори пропонують компенсацію вартості проживання та проїзду для учасників з інших регіонів.

Дедлайн реєстрації:

Зареєструватися можна на сайті та за посиланням:

https://forms.gle/HBohcKWHLPXbyjWY9

Основні тематики форуму: 

Інформація щодо проведення Форуму, детальної програми та спікерів, буде доступна на сайті та в соцмережах DMF.

Щорічна конференція Donbas Media Forum заснована медіаорганізацією DII-Ukraine у 2015 році.

ГО DII-Ukraine (раніше – Донецький Інститут Інформації) – організаторка щорічного Donbas Media Forum. Працює за напрямами інформаційної реінтеграції, протистояння інформаційній агресії та розвитку незалежного медіасередовища в Україні.

email: office@dii.dn.ua

facebook / instagram  / DMF

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY