detector.media
03.10.2023 01:24
Телеканал Sky News заплатив чоловіку більше, ніж жінці, за дискусію про мізогінію та гендерну різницю в оплаті праці
Телеканал Sky News заплатив чоловіку більше, ніж жінці, за дискусію про мізогінію та гендерну різницю в оплаті праці
Журналістка та кореспондент, яких запросили на телеканал Sky News обговорити мізогінію та гендерну різницю в оплаті праці, дізналися, що йому за дискусію заплатять більше, ніж їй, безпосередньо у прямому етері.

Про ситуацію, коли гендерна дискримінація проявилася під час дискусії про гендерну дискримінацію, повідомив Business Insider, передає Громадське.

Журналістка Novara Media Мойя Лотіан-Маклін у прямому етері дискутувала на тему мізогінії з консервативним кореспондентом GB News Коннором Томлінсоном.

Якраз під час суперечки Лотіан-Маклін несподівано дізналася, що навіть ця дискусія має «гендерну різницю в оплаті праці». У певний момент вона зауважила, що їй набридло приходити на телевізійні програми, щоби обговорювати мізогінію. На що Томлінсон іронічно відповів: «Мені дуже шкода, що ви втомилися від того, що вам платять за етер».

Журналістка була здивована: «Тобі за це платять? Мені за це не платять. Вам за це платять?». Але її запитання залишилося без відповіді.

Лотіан-Маклін додала: «Мені не платять за це інтерв'ю. Я прийшла, тому що хотіла поговорити про проблему мізогінії та деградації жінок у суспільному житті».

Пізніше журналістка пояснила в X (Twitter), що їй справді платять за деякі виступи в ЗМІ, але вона не вимагає гонорарів «за нібито 10-хвилинні інтерв’ю».

Вона сказала, що звичайна плата Sky News за інтерв’ю — 75 фунтів стерлінгів. Цю суму їй запропонували і за дискусію з Томлінсоном. Але виявилося, що йому платили 200 фунтів.

Телеканал згодом перепросив у Лотіан-Маклін і збільшив їй гонорар до 200 фунтів. Журналістка пообіцяла пожертвувати ці гроші благодійній організації Beyond Equality, «яка проводить освітні програми, навчаючи молодих чоловіків відкидати патріархальну культуру на користь позитивної маскулінності».

Лотіан-Маклін і Томлінсона запрошували на Sky News, щоби обговорити прояви мізогінії з боку телеведучого Лоренса Фокса, якого нещодавно звільнили з GB News за принизливі коментарі на адресу журналістки Ави Еванс. Той заявив, що жоден «чоловік, який поважає себе», ніколи не «лізе в ліжко» з Еванс.

«Цю маленьку жінку день за днем ​​годували гнобленням, починаючи з брехні про гендерну різницю в оплаті праці», — казав Фокс.

Фото: Мойя Лотіан-Маклін та Коннор Томлінсон в етері SkyNews / скриншот Громадського

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY