detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
30.09.2023 16:24
Ганна Маляр заявила, що передала свої обов'язки новій заступниці міністра оборони Наталії Калмиковій
Ганна Маляр заявила, що передала свої обов'язки новій заступниці міністра оборони Наталії Калмиковій
Кілька днів тому Кабмін призначив Калмикову на посаду заступниці очільника Міноборони з питань соціального розвитку.

Колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр передала всі свої справи новій заступниці Наталії Калмиковій. Про це Маляр повідомила на своїй фейсбук-сторінці, опублікувавши спільне фото, зроблене ще в дні звільнення Київщини від російської окупації.

«Хочу підтримати Наталку з призначенням на посаду заступниці міністра оборони. Вчора справи їй передала. Знаю, що буде важко. Але ця робота дуже важлива для країни, бо війна триває», — написала колишня заступниця. 

Варто зазначити, що у своєму фейсбук-дописі за 27 вересня Наталія Калмикова не уточнила напрям, який їй доведеться курувати в міністерстві. Нова заступниця також поки що не відповіла на запит про коментар від «Детектора медіа».

27 вересня Кабмін на своєму засіданні призначив трьох нових заступників. Зокрема, заступницею з питань соціального розвитку стала Наталія Калмикова. Деякі українські ЗМІ припускали, що вона посяде місце Маляр, хоча напрям роботи, на який її призначено, здавалось би, не збігається з функціями, які виконувала ексзаступниця.

Нагадаємо, з лютого 2022 року Наталія Калмикова була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду. До цього працювала радницею Командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».

Фото: Наталія Калмикова/фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY