detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
29.09.2023 20:03
«Українська правда» запускає на ютубі щотижневе токшоу з Романом Кравцем
«Українська правда» запускає на ютубі щотижневе токшоу з Романом Кравцем
Шоу виходитиме у прямому ефірі щоп’ятниці і буде присвячене актуальним проблемам тижня. Ведучим стане Роман Кравець, а гостями — депутати, експерти і журналісти.

Видання «Українська правда» запускає токшоу на власному ютуб-каналі. Про це редакція повідомила у своїх соцмережах

«Щотижня у студії будемо зустрічатися з впливовими політиками, управлінцями, бізнесменами, військовими, лідерами суспільної думки», — йдеться в описі під відеоанонсом шоу.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва в коментарі «Детектору медіа» поділилась деякими деталями нового шоу.

«Це буде токшоу для обговорення важливих подій та питань, які відбулись протягом тижня. У шоу братимуть участь ведучий Роман Кравець і четверо гостей: народні депутати різних фракцій і експерти — соціологи й журналісти.

Формат передбачає залучення до цієї програми людей. Буде блок питань, які ставитимуть безпосередньо прості люди і на які відповідатимуть експерти в студії — пояснюватимуть, що не так з певним твердженням, що можна змінити тощо»,  — розповіла Мусаєва. 

Шоу виходитиме у прямому ефірі щоп’ятниці. Перший випуск — уже наступного тижня. Вибір гостей для першого ефіру залежатиме від актуальних питань, які постануть протягом цього часу.

Нагадаємо, у січні «Українська правда» запустила новий формат токшоу на ютубі під назвою «УП.Чат». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY