detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
29.09.2023 13:17
Державне агентство розвитку туризму України відзначили «Срібним дельфіном» на фестивалі Cannes Corporate Media & TV Awards
Державне агентство розвитку туризму України відзначили «Срібним дельфіном» на фестивалі Cannes Corporate Media & TV Awards
Відомство нагородили за туристичну промокампанію України.

Державне агентство розвитку туризму України (ДАРТ) повідомило, що отримало «Срібного дельфіна» — нагороду фестивалю Cannes Corporate Media & TV Awards. Відомство відзначили за туристичну промокампанію України «Campaign waiting to happen» («Кампанія, яка чекає на те, щоб відбутись»), яка складається з трьох відеороликів.

«Вперше в історії незалежної України державна структура отримала престижну нагороду Каннського кінофестивалю за найкращі корпоративні та документальні фільми.
У 2021 році на замовлення ДАРТ агенція ODDEE agency створила серію рекламних роликів для масштабної туристичної кампанії, спрямованої на залучення відвідувачів з усього світу до нашої країни. Кампанія мала розпочатися навесні 2022 року. Та все ще чекає на своє здійснення», — йдеться у повідомленні відомства.

У ДАРТ додали, що ролики, які відзначило нагородою журі фестивального конкурсу, протягом найближчих трьох днів опублікують на фейсбук-сторінці ресурсу Ukraine NOW.

Міжнародний фестиваль Cannes Corporate Media & TV Awards, заснований у 2010 році, вважають однією з найважливіших подій у корпоративній кіноіндустрії. Форум присвячений корпоративним фільмам, онлайн-медіа і телепродукції, його проводять щороку у жовтні в Каннах. Найкращі корпоративні продукти та міжнародні телевізійні документальні фільми нагороджують статуетками у вигляді дельфіна. Володаря Гран-прі обирають з-поміж усіх переможців. Склад журі фестивалю оновлюється щороку, до нього входять лауреати премій «Оскар» та «Еммі», а також фахівці з корпоративних комунікацій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні намагалися започаткувати «темний туризм» з екскурсіями в Бучу та Ірпінь. Після втручання Державного агентства з розвитку туризму України ініціативу було скасовано.

Львівська студія Skeiron презентувала проєкт #SaveMariupolHeritage, що має на меті цифрове збереження архітектурної спадщини Маріуполя. Компанія розробила 3D-тур Маріупольським драмтеатром, який знищили російські окупанти торік.

Платформа United24 відкрила віртуальні прогулянки містами, які постраждали від російських атак.

Фото: Державне агентство розвитку туризму України / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY