detector.media
28.09.2023 18:29
5 причин придбати Айфон 14 Про та 2 причини, щоб не купувати
5 причин придбати Айфон 14 Про та 2 причини, щоб не купувати

За стриманим та елегантним дизайном iPhone 14 Про ховає неабияку потужність. Це «робоча конячка» для ігор, ресурсомістких програм, творчості. Для комунікації смартфон — те, що треба, адже крім звичайної фізичної сім-карти формату nano-sim передбачено ще й цифровий модуль — e-sim. Де б не був, мережу «ловить» чудово, оскільки підтримує стандарти від 2G до 5G. 

Попри те, що Айфон вже відсвяткував свою першу річницю, його актуальність анітрохи не похитнулася. У фанатів техніки Apple є щонайменше 5 вагомих причин для купівлі цього просунутого девайса. 

Процесор флагманського рівня

Чип у «Прошки» енергоефективний та продуктивний. За результатами популярних комплексних бенчмарків — один із впевнених лідерів серед наявних мобільних процесорів. Має 6 ядер, 2 з яких відповідають за обчислювальні процеси підвищеної складності, а ще 4 характеризуються топовим рівнем енергоефективності та забезпечують базові задачі. Вбудований графічний прискорювач — п’ятиядерний, оптимізований за всіма параметрами. 

Запас пам’яті під будь-які потреби

На вибір доступно 4 варіанти — від 128 Гб до 1 Терабайта. Що більше пам’яті, то ширші можливості експлуатації. 

  1. Максимальної конфігурації вистачає для створення мультимедійного контенту, зберігання численних файлів у сучасних форматах, завантаження ресурсомістких програм. Те ж саме можна сказати про місткість 512 Гб — цього також достатньо для креативних та робочих задач різної складності. І хмарні сховища не потрібні!
  2. Середнє компонування з накопичувачем на 256 Гб — чудове рішення для середньостатистичного користувача з помірними вимогами до мобільного «заліза». Найкраще тримає баланс між ціною та якістю.
  3. З мінімальними 128 Гб також можлива комфортна експлуатація. Особливо, якщо мати справу з «важкими» даними на кшталт фільмів в 4К доводиться рідко. 

Зниження ціни після виходу нової серії

Щойно виходить нова серія Айфонів, вартість моделей з попередньої відчутно знижуються. Це вже усталена традиція для Apple. Стрімко падають ціни на ті пристрої, які в Купертино вирішують зняти з виробництва. 

Айфон 14 Про також потрапляє «під ніж» — його більше не будуть виготовляти на заводах Епл. Оскільки тираж смартфона досить великий, він ще довго буде доступний у магазинах.

Якісний та довговічний дисплей

Apple iPhone 14 Pro комфортного розміру. Діагональ «безкрайньої» панелі Super Retina XDR складає 6,1 дюйма. Це на 0,6 дюйма менше, ніж у гігантського Про Макс. 

Серед переваг фірмового «яблучного» дисплея:

Високий рівень автономності

Батарея у 14 Про — як у всіх Айфонів середнього розміру, близько 3200 мАг. Тривалість автономної роботи залежить від типу навантажень. Змішані — розряджають смартфон поступово, впродовж цілого дня. Ігри — годин за 7-10, залежно від особливостей графіки та ігроладу. Відеоролики з пам’яті — до 23 годин, а з інтернету — до 20. 

Чому не варто купувати Айфон 14 Про зараз? 

Перше і найголовніше — iPhone 15 Про уже вийшов і його технічні характеристики на крок попереду. Виробник додав декілька нових цікавих фішок. Серед них:

Друга причина відмовитися від купівлі тогорічного Про Айфона полягає в тому, що Андроїди зі схожим «начинням» коштують дешевше. Той самий запас пам’яті та розмір екрана у виконанні Самсунг, Сяомі чи Ван Плас можна отримати за значно менші кошти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY