detector.media
25.09.2023 12:46
Прощання з Інною Кузнецовою відбудеться 27 вересня у Михайлівському Золотоверхому соборі
Прощання з Інною Кузнецовою відбудеться 27 вересня у Михайлівському Золотоверхому соборі
Поховають журналістку, яка померла 16 вересня у Вільнюсі, на Берковецькому цвинтарі в Києві.

Прощання з українською журналісткою, головною редакторкою Київського бюро «Радіо Свобода» Інною Кузнецовою відбудеться в середу, 27 вересня, у Михайлівському Золотоверхому соборі. Про це у фейсбуку написала племінниця Інни Дар’я Кузнецова та підтвердила «Детектору медіа» директорка Української редакції «Радіо Свобода» Мар’яна Драч.

«Прощання з Інною Станіславівною Кузнецовою відбудеться о 12:00 у середу (27.09) у Михайлівському Золотоверхому соборі (м. Київ, вул. Трьохсвятительська, 6). По завершенні церемонії відбудеться похорон на Берковецькому цвинтарі. Чекаємо друзів, колег, знайомих, учнів проводити нашу Інну в останню путь», — написала Дар’я Кузнецова.

Як повідомляв «Детектор медіа», головна редакторка Київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова померла 16 вересня у Вільнюсі на 61-му році життя. Останнім часом вона боролася з тяжкою хворобою.

«Останнім часом Інна важко хворіла. Але вістка про смерть застала зненацька, нещодавно Інна вже ліпше себе почувала, мріяла повернутися на роботу до Києва. В Інни багато учнів і друзів», — написала директорка Української редакції «Радіо Свобода» Мар’яна Драч у фейсбуці.

Інна Кузнецова очолювала Київське бюро «Радіо Свобода» з 2009 року. Вона керувала роботою редакції під час Революції Гідності і від початку російської агресії, а також була однією з перших, хто почав вести прямі трансляції з Майдану.

Раніше Інна Кузнецова працювала кореспонденткою, політичною оглядачкою «Українського радіо», а також головною редакторкою радіо «Ера». Багато років була членкинею правління ГО «Детектор Медіа».

Редакція «ДМ» висловлює щирі співчуття рідним і близьким пані Інни. Глибоко сумуємо.

Читайте також:

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY