detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
25.09.2023 10:37
До Дня закоханих вийде комедія «Уроки толерантності» про ставлення українців до ЛГБТ
До Дня закоханих вийде комедія «Уроки толерантності» про ставлення українців до ЛГБТ
Фільм розповідає про пересічну українську родину з невеликого містечка, яка вимушена боротися з власною гомофобією та неприйняттям інакшості.

До Дня закоханих 14 лютого 2024 року на українські екрани вийде фільм «Уроки толерантності»  — комедія про ставлення українського суспільства до ЛГБТ-спільноти. Про це повідомляє Держкіно.

Фільм розповідає про пересічну українську родину з невеликого містечка. Провінційна шкільна вчителька, бажаючи врятувати свою родину від розпаду та кредитів, умовляє чоловіка і дітей підписатися на державну програму з євроінтеграції «Уроки толерантності», за умовами якої вони мають на певний час поселити в себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер сім’я вимушена боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості. 

В основі стрічки — п’єса Ігоря Білиця «Гей-парад». Режисером фільму став Аркадій Непиталюк. Серед акторів — Олександр Ярема, Олена Узлюк, Кароліна Мруга та Акмал Гурезов. Проєкт став одним із переможців 17-го конкурсного відбору Держкіно.

Нагадаємо, у червні телеканал «Київ» на підтримку місяця прайду показав у своєму ефірі сюжети на теми рівності й захисту громадянських прав ЛГБТ-спільноти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY