detector.media
20.09.2023 23:39
Окупанти звозять з РФ студентів-педагогів для «роботи з дітьми» на тимчасово захоплених територіях
Окупанти звозять з РФ студентів-педагогів для «роботи з дітьми» на тимчасово захоплених територіях
Фактично російські «педагоги» проводитимуть політику геноциду щодо знищення свідомості цілого покоління українців.

Окупанти звозять з Росії студентів-педагогів для «роботи з дітьми» на тимчасово захоплених територіях України, повідомляє Центр національного спротиву.  

Це відбувається у межах програми «педагогічний десант». 

«Десантники» будуть вчити українських дітей історії та російської мови. Тобто навчати «історії рідного краю» українських дітей будуть студенти з Саратова.

«Фактично, гастролери з рф будуть проводити тут політику геноциду щодо знищення свідомості цілого покоління українців. “Педагоги” мають проводити саме ті уроки, де дітям будуть розповідати про їх приналежність до рф й перекладати відповідальність за війну на Україну», — зазначають у ЦНС.

Читайте також: ЦНС: Росіяни завезли понад сім тонн пропагандистської літератури у школи на тимчасово окупованій Херсонщині

Раніше в Центрі національного спротиву повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях росіяни провели «навчання» з евакуації дошкільнят на випадок проникнення в дитсадок «українських ДРГ», які за легендою планують вкрасти дітей. «Тобто,  українських дітей росіяни вчать захищатись від українців», — наголосили тоді у ЦНС.

Фото: школа на ТОТ Донеччини / ілюстративне, з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY