detector.media
14.09.2023 17:40
Nickelodeon тепер доступний цілком українською мовою
Nickelodeon тепер доступний цілком українською мовою
Телеканал завершив перехід на українську мову.

Дитячий телеканал Nickelodeon, який входить до дистрибуційного портфоліо «1+1 media» в Україні, завершив перехід на українську мову та відтепер має 100% українськомовну доріжку. Про це повідомляє «1+1».

У червні 2023 року «Детектор медіа» повідомляв, що Nickelodeon з українськомовним контентом запускають «1+1 media» спільно з Paramount.

Канал доступний для перегляду на багатьох платформах, включаючи OTT, пакети супутникового оператора Viasat і кабельні мережі. Nickelodeon пропонує національній аудиторії локалізовану версію всесвітньо відомого бренду з більш ніж 40-річною історією. «1+1 media» нагадує, що контент спрямований на дітей дошкільного віку, дітей від 6 років та підлітків, а різноманіття популярних шоу та програм ідеальне для сімейного перегляду. 

Українські діти разом з батьками мають доступ до великої кількості шоу та програм рідною мовою: «Губка Боб Квадратні Штани», «Щенячий патруль», «Небезпечний Генрі», «Небезпечний загін», «Нейт Всемогутній», «Касаґрандес», а також спінофи «Губки Боба Квадратні Штани» — «Табір «Корал»: Дитинство Губки Боба» і «Шоу Патріка Зірки», які нещодавно побачили світ, і багато іншого.

Крім того, як анонсували раніше, до кінця цього року глядачі можуть очікувати на приголомшливу лінійку до 150 прем’єрних серій нових серіалів українською мовою, зокрема «Трансформерів: Нової Іскри», «Невгамовних», «Пошти Мідлмост», «Monster High», «Дуже гучного дому» і «Таємниць Скелястого острова».

Nickelodeon, якому вже 43 роки, є брендом розваг для дітей; він включає телевізійні програми та виробництво в усьому світі, споживчі товари, цифрові технології, розважальні центри, видавництво та художні фільми. Канал завоював популярність завдяки різноманітним телевізійним шоу, починаючи від ігрових шоу, таких як «Небезпечний Генрі» («Henry Danger») і «Шпіонаж» («Spyders»), до анімаційних хітів, таких як «Невгамовні» («Rugrats»), «Смурфи» («Smurfs»), «Губка Боб Квадратні Штани» («SpongeBob SquarePants») і «Гучний Дім» («The Loud House»).

Крім того, Nickelodeon пропонує програми для дітей дошкільного віку, як-от «Велике шоу Малюка Акули» («The Baby Shark Show»), «Блиск і монстромашини» («Blaze and the Monster Machines»), «Щенячий патруль» («PAW Patrol») та інші. Щороку Nickelodeon також проводить престижну премію Kids' Choice Awards, де відзначають всесвітньо відомих знаменитостей, акторів, музикантів і блогерів.

Paramount (NASDAQ: PARA; PARAA) — світовий лідер серед потокових та розважальних медіакомпаній, до портфоліо якого входить, зокрема, Nickelodeon.

14 вересня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала тимчасовий дозвіл на мовлення в цифровому мультиплексі «Зеонбуду» телеканалу «Малятко ТV» — через припинення мовлення самим телеканалом.

Нагадаємо, «Малятко ТV» припинив мовлення в липні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY