detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
14.09.2023 11:43
Окрім Megogo канал з лого «УПЛ ТБ» зареєструвала ще одна компанія
Окрім Megogo канал з лого «УПЛ ТБ» зареєструвала ще одна компанія
Регулятор зареєстрував лінійне медіа UPL TV.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала лінійне медіа ТОВ «УПЛ ТБ» з міста Винники Львівської області. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 14 вересня.

Новий канал планує мовити за технологіями ОТТ/IPTV і виходитиме під логотипом UPL TV.

Представник медіа розказав, що канал має намір транслювати матчі клубів зі Львова та Ужгорода, веде перемовини з іншими клубами.

Заступник голови Нацради Олег Черниш цікавився, чи має стосунок компанія до каналу «УПЛ ТБ», який під час минулого засідання зареєстрував медіасервіс Megogo. Представник компанії розказав, що UPL TV діє окремо, вже зареєструвало патент на назву і сподівається стати популярнішим за конкурентів.

Нагадаємо, 31 серпня Національна рада зареєструвала кілька лінійних медіа Megogo. Серед них «УПЛ ТБ». Як уже писав «Детектор медіа», представники 12 клубів Української Прем’єр-ліги вирішили, що готові співпрацювати з ОТТ-сервісами щодо трансляцій матчів Чемпіонату України сезону 2023/24. Серед них: Megogo, «Київстар ТБ», Sweet TV, Vodafone TV, Setanta Sports тощо. Матчі на «початковому етапі» показуватимуть безкоштовно. Права на матчі решти чотирьох клубів УПЛ: «Динамо», «Дніпра-1», «Зорі» та  «Руху», — залишились у них, і вони реалізуватимуть їх самостійно. У минулому сезоні матчі цих клубів виходили на каналах групи «1+1».

Скриншот відео: Національна рада / ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY