detector.media
13.09.2023 09:00
Підтримка конструктивної журналістики: «Рубрика» запускає Спільноту рішень
Підтримка конструктивної журналістики: «Рубрика» запускає Спільноту рішень
Доєднатися до спільноти може кожен охочий. Для «Рубрики» підтримка читачів — найбільша цінність. Адже разом із нею редакція зможемо більше розповідати про рішення, які знаходять українці, допомагати їм поширюватись і розвиватися.

«Рубрика» — провідне медіа у журналістиці рішень в Україні, що промотує конструктивні підходи та зосередженість не лише на проблемах, але і на рішеннях, grassroot ініціативи, екологічний захист, рівні права, розвиток громад.

Зараз «Рубрика» створює Спільноту рішень — для всіх, хто хотів би підтримати це незалежне медіа. Це спільнота для тих, хто хотів би гуртуватися навколо конструктивних рішень, які приносять позитивні зміни в Україну.

«Спільнота рішень від “Рубрики” — це місце, де зможуть зібратися творці рішень та ті, хто їх підтримує. Ми створюємо цю спільноту, щоб об’єднати однодумців та підтримати нашу команду у важливій справі поширення тих рішень, які вже працюють, аби про них дізналося ще більше людей — в Україні й усьому світі», — розповіла головна редакторка видання Анастасія Руденко.

Долучитися до Спільноти рішень просто зробити це можна за цим посиланням.

А ставши членом спільноти, ви не лише станете частиною комʼюніті змінотворців в Україні, але й отримаєте приємні бонуси від команди «Рубрики».

Обравши рівень участі «Учасник спільноти рішень», ви:

А долучившись до спільноти як «Творець рішень», ви:

Більше деталей про участь у Спільноті рішень — тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY