detector.media
12.09.2023 09:36
14 вересня — презентація дослідження «Російська пропаганда та стійкість громад: що виявило дослідження місцевих Telegram каналів»
14 вересня — презентація дослідження «Російська пропаганда та стійкість громад: що виявило дослідження місцевих Telegram каналів»
Вибірка дослідження: понад 400 телеграм-каналів у 17 містах України.

У четвер, 14 вересня, Національна платформа стійкості та згуртованості запрошує на презентацію дослідження «Російська пропаганда та стійкість громад: що виявило дослідження місцевих Telegram каналів».

Тема дослідження: «Стійкість громад крізь призму телеграму на окупованих, деокупованих, прифронтових і тилових територіях».

Вибірка дослідження: понад 400 телеграм-каналів у 17 містах України, всього було проаналізовано близько 2,3 млн публікацій.

Під час презентації буде оприлюднено інформацію щодо формування дискурсу місцевих телеграм-каналів, методів роботи російської пропаганди та її впливу на стійкість громад, співвідношення проукраїнських та проросійських телеграм-каналів, ключових тем для обговорення в різних регіонах протягом повномасштабної війни.

Початок події у четвер, 14 вересня об 11.00.

Спікери:

Модератор: Андрій Загородський, експерт з комунікації.

Для підтвердження Вашої участі і отримання посилання на конференцію у Zoom, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму.

Національна платформа стійкості та згуртованості започаткована у лютому 2018-го року. Її діяльність спрямована на посилення громадянського суспільства та стійкості України. Шлях до цього – надання пропозицій владі у виробленні відповідних політик, зокрема – щодо національної єдності, стійкості та згуртованості, а також забезпечення суспільної обізнаності у цих процесах.
За час своєї діяльності Національна платформа провела понад 80 публічних заходів на національному, регіональному та місцевому рівнях. Ініціатива реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках проєкту «Побудова стійкості в конфлікті шляхом діалогу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY