detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
11.09.2023 11:00
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 10 вересня 2023 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 10 вересня 2023 року
Політика Путіна та потреба України у зброї.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «Інтер», ICTV/СТБ, «1+1», 

У ранковому блоці телеканалу «FreeДом» з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком говорили про потреби України у зброї. Зокрема, він сказав, що на даному етапі війни Україні необхідні протиракетна оборона та авіація. А також сказав, що як тільки Китай та подібні до нього країни почнуть розуміти відсутність вигоди від підтримки російської влади, війна закінчиться. Це інтерв’ю в етері марафону транслювали двічі.

Російська політична коментаторка Ольга Курносова розмірковувала про схожість тоталітарних режимів. Зокрема, приховування втрат російською владою дуже схоже на поведінку й політику радянського режиму. Також говорили про табуювання теми інвалідності, оскільки усі повинні бути однакові. Крім того, вона зазначила, що президент Росії Володимир Путін не усвідомлює того, куди він та його політика привели Росію. Зазначимо, що Курносова включається до марафону «FreeДом» так часто, що могла вже могла б вести окрему рубрику.

Російський мігрант, який наразі живе у Лондоні, Андрій Сидельников говорив про перебування при владі в Росії мафії.

Також цього дня повторили випуск програми Сакена Аймурзаєва «Люди доброї волі», який був в етері 5 вересня цього року. Гостем студії був український режисер Ахтем Сейтаблаєв.

Ще один радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко цього дня розмірковував про те, що найкращі технологічні світові розробки у майбутньому будуть з України, а весь світ орієнтуватиметься на нас. Також він говорив про Третій саміт перших леді та джентльменів і його важливість для майбутнього України.

Про подібність Росії та Північної Кореї говорили політичний коментатор Олексій Буряченко та політичний аналітик фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва» Петро Бурковський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY