detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
08.09.2023 19:09
Росіяни планують провести на Луганщині «міжнародний фестиваль молоді», — ЦНС
Росіяни планують провести на Луганщині «міжнародний фестиваль молоді», — ЦНС
ЦНС: Це захід культурного впливу, який Москва продаватиме своєму населенню як підтримку світу в противагу голосуванням в ООН та міжнародній ізоляції.

Росія планує у 2024 році провести на тимчасово окупованих територіях Луганської області «міжнародний фестиваль молоді». Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як пише ЦНС, це буде лише одна з регіональних точок пропагандистського фестивалю, який проходитиме і на території Росії.

«"Міжнародність" фестивалю забезпечать російські агенти впливу й маргінали, яких вербує "россотруднічєство" по всьому світі. Всього планують набрати посіпак зі 180 країн», — ідеться в повідомленні.

За даними ЦНС, на Луганщину привезуть маргіналів із 40 країн. Окупаційна адміністрація підготувала ще 150 місцевих колаборантів з молоді для участі у фестивалі.

«Все це є заходом культурного впливу, який Москва буде продавати власному населенню як підтримку світу своєї нацистської політики в противагу голосуванням в ООН й міжнародній ізоляції», — пише ЦНС.

Центр додає, що перелік учасників «фестивалю» буде оприлюднений, щойно стане відомим, а кожен його учасник буде нести відповідальність за виправдання агресії. 

Ілюстративне фото: AFP / Getty Images

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY