detector.media
07.09.2023 07:04
У шкільні бібліотеки тимчасово окупованої частини Луганщини росіяни завезли 750 тисяч пропагандистських книжок
У шкільні бібліотеки тимчасово окупованої частини Луганщини росіяни завезли  750 тисяч пропагандистських книжок
«Промивання мізків» українським дітям кремлівською пропагандою – лише частина цілеспрямованої політики РФ, спрямованої на знищення цілого покоління нашої нації.

На тимчасово окуповані території Луганської області росіяни завезли понад 750 тисяч книжок з кремлівською пропагандою. Про це інформує Центр національного спротиву.

«Макулатуру звозять у шкільні бібліотеки замість українських книг, які окупанти вивезли та спалили. Більшість примірників — це "історія рф". Акцент йде саме на цей предмет, адже він відіграє ключову роль у російській "системі освіти"», — повідомляє ЦНС.

Аналітики ЦНС зазначають, що в російській «системі освіти» загальноосвітні школи у своїй суті є осередками пропаганди, оскільки їхня головна функція — «промивка мізків українським дітям. Це лише частина цілеспрямованої політики ворога, направленої на знищення цілого покоління нашої нації»

У ЦНС також нагадали, що раніше в Ровеньках Луганської області  зафіксовано випадки масового спалювання української літератури в місцевих котельнях.

 Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY