detector.media
05.09.2023 23:56
В інформпросторі ТОТ Донеччини фіксується невдоволення місцевих жителів, які погодилися виїхати до Росії
В інформпросторі ТОТ Донеччини фіксується невдоволення місцевих жителів, які погодилися виїхати до Росії
«Евакуйовані» скаржаться на соціально-економічне пригнічення, з яким вони стикаються в країні-агресорці.

Аналіз телеграм-каналів та інформаційного простору тимчасово окупованих територій Донецької області вказує на наявність невдоволення серед місцевого населення, яке погодилось на пропозицію окупаційної адміністрації виїхати на територію РФ, повідомляє Центр національного спротиву.

Ключовою темою для обговорення є соціально-економічне пригнічення «евакуйованих» мешканців Донеччини на території РФ, оскільки вони місяцями не мають доступу до соціальних виплат, ринку праці, а також до послуг сфери охорони здоров’я.

При цьому акцентується, що Кремль ввів населення ТОТ в оману, обіцявши негайно забезпечити всім необхідним в обмін на виїзд до РФ, натомість відбувається фактичний примус до прийняття російського громадянства, адже без російського паспорта людям відмовляють в отриманні будь-яких послуг та доступі до соціально-економічних благ.

ЦНС також нагадує, що вище військово-політичне керівництво РФ систематично дезінформує та вводить в оману населення тимчасово окупованих територій  півдня та сходу України щодо соціального статусу у випадку їхньої згоди на виїзд до Росії.

Фото з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY