detector.media
04.09.2023 17:33
7 вересня — громадський марафон «Зима 2023-2024: іспит на стійкість»
7 вересня — громадський марафон «Зима 2023-2024: іспит на стійкість»
До участі у заході запрошуються представники урядових структур, правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, експерти, журналісти, українські спільноти.

У четвер, 7 вересня, о 13.00 у Києві відбудеться Громадський марафон на тему: «Зима 2023-2024: іспит на стійкість». 

Організатор: Національна платформа стійкості та згуртованості.

Ключове питання обговорення – як визначити межі трансформацій, яких можуть зазнати міста, громади, спільноти та регіони під час їх адаптації до тривалого періоду невизначеності? Коли сьогодні кажуть про відновлення – це про повернення до довоєнного стану чи побудова принципово нової стійкої суспільної системи? Чи можуть правила цивільної безпеки стати новим образом життя для українців? Чи спостерігаються зміни у підготовці до нового зимового періоду? 

Секції для дискусій про Resilience Thinking: 

  1. трансформації для посилення стійкості: набутий досвід; 
  2. виклики для стійкості: підготовка до зими 2023-2024; 
  3. війна як поштовх для оновлення: візії стійкості у повоєнний період.

Спікери: 

Модератор: Андрій Куликов, журналіст. 

Реєстрація на подію за посиланням: https://forms.gle/MJEsUtrzgKYU5jsQ9

Національна платформа стійкості та згуртованості започаткована у лютому 2018 року. Стратегічним пріоритетом декларується стійкість держави та суспільства, згуртованість та єдність. 

За час своєї діяльності Національна платформа стійкості та згуртованості провела понад 80 публічних заходів на національному, регіональному та місцевому рівнях й залучила провідних міжнародних експертів з питань миробудування, перехідного правосуддя, інформаційної реінтеграції, соціальної згуртованості та національної єдності. Ініціатива реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках проєкту «Побудова стійкості в конфлікті шляхом діалогу». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY