detector.media
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
03.09.2023 20:44
Поліція встановила особу жінки, яка зробила фото біля ракети після чергового обстрілу Краматорська
Поліція встановила особу жінки, яка зробила фото біля ракети після чергового обстрілу Краматорська
Патрульні провели профілактичну бесіду з порушницею заборони знімати наслідки російських обстрілів.

Внаслідок чергового обстрілу Краматорська в дорожньому покритті застрягла ракета, на фоні якої білявка у червоній сукні зробила фото. Ця світлина поширилася в соцмережах  2 вересня.

Таким чином жінка порушила офіційну заборону української влади знімати та оприлюднювати наслідки російських обстрілів, оскільки подібна фото- або відеофіксація може бути використана ворогом проти нашої країни.

У зв'язку з цим із жінкою були змушені провести профілактичну бесіду патрульні поліцейські, про що повідомив телеграм-канал «Типичный Краматорск». 

Деталі про інцидент розповіла пресофіцерка патрульної поліції Краматорська та Слов'янська Ксенія Яцен: «Патрульні, які працювали на місці події, встановили особу жінки, перевірили її за наявними базами, а також провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої безвідповідальної поведінки і відправили додому».

Нагадаємо, у липні київська інстаграм-блогерка та співачка Інна Воронова отримала п'ять років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік за поширення відео роботи ППО в соцмережах. 

Фото: t.me/kramatorsk_news.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY