detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
01.09.2023 12:08
«Ми воюємо, а будувати державу належить тобі»: захисники записали відео до школярів із проханням навчатись
«Ми воюємо, а будувати державу належить тобі»: захисники записали відео до школярів із проханням навчатись
Воїни ЗСУ: Ми воюємо за існування нашої нації. А от будувати державу, перетворювати існування на процвітання належить тобі, юний друже.

Українські захисники записали відео до Дня знань, звертаючись до учнів із проханням навчатись та здобувати знання, щоб надалі розбудовувати процвітаючу державу. Відео опублікував Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний на своїй фейсбук-сторінці.

«Сьогодні 1 вересня 2023 року. Ми тримаємось міцно, тримаємо лінію фронту, нищимо окупантів. Відправляємо їх туди, де їм місце, — у пекло.

Дякуємо тобі за підтримку. Ми тут воюємо за майбутнє нашої країни. Ми воюємо за існування нашої нації. А от будувати державу, перетворювати існування на процвітання, помилки на правильні висновки належить тобі, юний друже. Кому ж як не тобі?

Тобі точно буде нелегко, буде незрозуміло, іноді дійсно важко. Але я тобі обіцяю — буде цікаво.

Плекай українську культуру, вивчай історію, математику, українську та іноземні мови. Відкрийся назустріч знанням. Те, що ти дізнаєшся сьогодні, обов’язково допоможе тобі вже завтра. І не лише тобі — всім нам.

Знання та культура — це те, що відрізняє нас від ворога. Знання та культура — стовпи, на яких тримається сьогоднішній фронт. Знання та культура — те, на чому будуватиметься майбутнє.

У мене до тебе прохання. Навчайся. Я незабаром приїду — і ти мені розкажеш усе, що вивчив. Усе, що я пропустив. Я розраховую на тебе, не підведи», — кажуть військові у відео.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY