detector.media
01.09.2023 09:40
На ICTV2 стартує програма «Шкварка»: головні народні жарти та меми війни
На ICTV2 стартує програма «Шкварка»: головні народні жарти та меми війни
«Шкварка» стане доповненням лінійки брендових проєктів ICTV «Громадянська оборона» та «Антизомбі» і «допомагатиме глядачам спускати пару».

Телеканал ICTV2 анонсував вихід нової іронічно-гумористичної програми «Шкварка», у якій  зберуть найпопулярніші народні жарти та меми про ворогів України. Про це йдеться у пресрелізі каналу.

Програма виходитиме в ефірі ICTV2 щопонеділка о 21:00. Прем’єра відбудеться у перший понеділок осені — 4 вересня. 

У програмі говоритимуть про актуальні події у форматі сатири та гротеску. «Шкварка» стане доповненням лінійки брендових проєктів ICTV та ICTV2 — «Громадянська оборона» та «Антизомбі». «На відміну від цих програм, які дають серйозну аналітику актуальних подій, фахово розвінчують пропаганду та пояснюють, як вона працює, «Шкварка» до всього ще й допомагатиме глядачам спускати пару», — пояснюють творці програми.

Генеральна креативна продюсерка програмного напряму телеканалів ICTV, ICTV та SLM.Doc Тетяна Гребенік вважає, що «гумор, здатність знайти смішне навіть у складній ситуації, інколи навіть посміятися з себе — це суперсила українців, яка і допомагає нам лупати будь-яку скелю».

«Раніше таку функцію в українському суспільстві виконували карикатури. Тепер — це меми. Ми ж робитимемо телекарикатури — здебільшого на наших ворогів, їхнє суспільство, недоліки. Буквально їх “шкваритимемо”», — розповідає вона.  

Команда розповідає, що, розробляючи концепцію програми, надихалася старими сатиричними журналами «Перець» і «Шершень» — звідси і її назва. «Хотілося обрати красномовну та суто українську назву. Так народилася "Шкварка". Це дуже "українське слово", із українською душею — соковите та промовисте. Саме таке, за яке ми усі любимо нашу мову. Це слово водночас багатогранне і тепле. У глядачів буде "і у серці шкварчати", коли ми говоритимемо про наших котиків, мужність українського народу», — каже Тетяна Гребенік. 

Нагадаємо, з 1 вересня на каналі ICTV2 стартує новий сезон «Дизель шоу».

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY