detector.media
30.08.2023 11:15
Телевізійників з Чикаго пограбували під час зйомок сюжету про пограбування
Телевізійників з Чикаго пограбували під час зйомок сюжету про пограбування
Сюжет, який планували показати в ранкових новинах, в ефір не потрапив — усі кадри залишилися у вкраденій камері.

Телевізійну знімальну групу пограбували в Чикаго під час знімання репортажу про збройні пограбування.

Про це повідомила The Washington Post із посиланням на поліцію.

Інцидент стався рано-вранці в районі Вест-Таун у Чикаго, коли репортер та оператор телеканалу Univision Chicago почали знімати сюжет. Журналістів атакували троє озброєних чоловіків у лижних масках, які відібрали в команди речі та обладнання, після чого зникли.

Телевізійники не постраждали, повідомляє газета. Правоохоронці продовжують пошуки злочинців. 

Представник телеканалу розповів, що сюжет про пограбування в районі Вест-Таун планували показати в ранкових новинах. Однак в ефір він не потрапив — усі кадри залишилися на вкраденій камері.

За даними видання, кількість скарг на пограбування в Чикаго з початку 2023 року зросла на 23% порівняно з аналогічним періодом минулого року. При цьому кількість скарг на викрадення автомобілів збільшилася на 99%.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що в Чечні невідомі в масках напали і жорстоко побили журналістку російського опозиційного видання «Новая газета» Олену Мілашину. Журналістці зламали пальці і поголили голову, техніку й документи знищили.

Також ми писали про те, що Печерський районний суд міста Києва засудив громадянку, яка у вересні 2018 року напала на кореспондентку телеканалу NewsOne Дарину Білеру. Вона отримала два роки позбавлення волі, але була звільнена від відбуття покарання з іспитовим строком. 

Фото: Charles Rex Arbogast/AP

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY