detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
29.08.2023 10:48
«Мобілізація», «корупція» та «договорняки»: У Кремлі затвердили тематику нового етапу інформаційної війни проти України, — ГУР
«Мобілізація», «корупція» та «договорняки»: У Кремлі затвердили тематику нового етапу інформаційної війни проти України, — ГУР
Основними точками інформаційних атак Кремля стануть: «масова мобілізація» і «тотальна корупція» в Україні, «провал» контрнаступу», «зневіра західних партнерів» та уявні «договорняки» про мир.

У Кремлі затвердили тематику нового етапу інформаційної війни проти України. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони. 

За інформацією ГУР, 25 серпня 2023 року в адміністрації президента Росії провели нараду щодо чергового етапу інформаційної війни в українському та світовому медіапросторах. У нараді взяли участь перший заступник керівника адміністрації Путіна Сергій Кірієнко, кремлівські «технологи» та представники медіаресурсів, які залучені до проведення операцій в інформаційній сфері.

Зазначається, що темою наради було затвердження конкретних наративів, які мають дискредитувати Україну та вплинути на її партнерів у світі. 

Визначено, що найближчим часом російська система дезінформації зосередиться на використанні таких тем та наративів: 

1) «Масова мобілізація»:

 2) «Зневіра українських партнерів у можливості перемоги»:

3) «Український контрнаступ не має успіхів»: 

4) «Тотальна корупція»: 

5) «Прекрасне» життя на окупованих територіях: 

ГУР наполегливо закликає дотримуватися інформаційної гігієни та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Нагадаємо, раніше ГУР попереджало, що російське «Агентство соціального проєктування» готує чергові провокативні неправдиві матеріали, щоб дискредитувати Україну на міжнародній арені та розпалити внутрішньополітичні суперечки. 

Ілюстрація: ГУР 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY