detector.media
Оксана Наумова
«Детектор медіа»
25.08.2023 18:45
Світ і медіа, які змінюються в прямому ефірі: конференція #воєнні медіавиклики 2023
Світ і медіа, які змінюються в прямому ефірі: конференція #воєнні медіавиклики 2023
25-26 серпня відбувається форум Асоціації медіаінтернів — учасників програми «Хаб медіа мобільності», організатором якого виступила фундація «Суспільність».

Цього року захід присвячено викликам часу війни в контексті роботи медіа. Головні дискусії форуму зосереджені навколо платформи «Досвід солідарності/ журналістика у пошуках нової ролі і справедливості/ кризовий медіаменеджмент/ штучний інтелект змінює аудиторію і медіа галузь/ відновлення медіа ринків на деокупованих територіях: погляд медіа спільноти молодих».—

Обговорення під час кожної панельної дискусії викликало багато запитань та реплік учасників. Одна з дискусійних панелей присвячена питанню «Як перемагати в інформаційному протиборстві: особливі виміри і завдання на завтра».

Спікерами та спікерками тут виступили шефредакторка «Детектора медіа» Наталія Лигачова, виконавча директорка Національної асоціації мовників Катерина Мясникова, заступник директора ЦЕДЕМ Ігор Розкладай та голова правління «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт.

Зокрема, одне з питань стосувалось того, у чому на даний час є перевага російської медійної пропаганди. «Впізнаваність медійних облич, гроші на просування і, на жаль, ми програємо російським медіа у тому, що багато російських медійних облич більш популярні, ніж українські журналісти», — зазначила Наталія Лигачова.

Експерти обговорили основні виклики та що потрібно зробити, щоб не програти глобально.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY