detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
20.08.2023 14:30
Росіяни зламали телеграм-канал сайту «РІА Мелітополь». Редакція закликає відписатися від ресурсу задля безпеки
Росіяни зламали телеграм-канал сайту «РІА Мелітополь». Редакція закликає відписатися від ресурсу задля безпеки
Команда вже створила новий канал. До колишнього акаунту доступ не відновили.

Росіяни заволоділи телеграм-каналом українського видання «РІА Мелітополь». Редакція просить усіх читачів негайно видалити зламаний ресурс та його чати. Про це йдеться на сайті видання. У коментарі «Детектору медіа» інформацію також підтвердило наше джерело, ім'я якого не розголошується з міркувань безпеки. 

Адміністратори втратили доступ до ресурсу 20 серпня о 4-ій ранку. З того часу росіяни публікують на каналі власні пропагандистські новини. 

«Ми воювали з ворогом на інформаційному полі, канал був ковтком свіжого повітря не лише для мелітопольців, але й для мешканців всього окупованого півдня України, тих, хто слідкував за українськими новинами в різних куточках світу. Ми допомагали ЗСУ і всім, хто цього потребував. Били ворога нещадно так, що він вирішив нас вбити», — йдеться в повідомленні української редакції.

Наразі команда вже створила новий канал та чат.

«Ми маємо показати цим рашистам, що ми не вмираємо. Нас багато, ми все одно відродилися. Наша мета — щоб якомога більше людей читали правдиву інформацію про те, що відбувається в Мелітополі», — наголосило джерело «ДМ».

Закликаємо українців, які перебувають під окупацією, дотримуватися правил безпеки та видаляти зі своїх пристроїв чутливу інформацію.  

Фото: «РІА Мелітополь»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY