detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
15.08.2023 20:50
«Нам тут жити»: до Дня Незалежності телеканал «1+1 Україна» покаже благодійний концерт гурту «Океан Ельзи»
«Нам тут жити»: до Дня Незалежності телеканал «1+1 Україна» покаже благодійний концерт гурту «Океан Ельзи»
У межах трансляції глядачі зможуть зробити донати за спеціальним QR-кодом на придбання транспорту та необхідного обладнання для інженерно-саперних груп у складі сил підтримки ЗСУ.

23 серпня о 22:00 телеканал «1+1 Україна» транслюватиме благодійний концерт гурту «Океан Ельзи» до Дня Незалежності України, який було відзнято в рамках кампанії «Нам тут жити». Про це повідомила пресслужба «1+1 медіа».

Гостями концерту стали військові ЗСУ, сапери та поранені бійці, які наразі проходять лікування, волонтери, представники Superhumans Center.

«Концерти перед військовими — це найбільш почесні для мене виступи. Це щира радість бачити, як серйозні, похмурі, змучені бійці під кінець виступу посміхаються, хоч трохи відпочивають і в них знову починають горіти очі. Тож наш традиційний вже за майже 10  років концерт Океану Ельзи до Дня Незалежності ми з величезною вдячністю присвятили кожному українському захиснику і захисниці!» — сказав лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.  

Під час трансляції концерту глядачі побачать розповідь про 21-річну командирку інженерно-саперного взводу з позивним «Панда», а також про 32-річного командира з позивним «Сімба», який вважає своїх побратимів родиною та відчуває відповідальність перед їхніми батьками.

В ефірі пролунають пісні «Без бою», «Місто Марії», «Човен», «Коли ми двоє» та інші в дуеті зі співачкою KOLA.

У межах трансляції глядачі також зможуть зробити донати за спеціальним QR-кодом на придбання транспорту та необхідного обладнання для інженерно-саперних груп у складі сил підтримки ЗСУ.

Концерт можна буде переглянути також 24 серпня о 21:00 в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини».

Проєкт реалізовано спільно з «Київстар», «1+1 media» та фондом «Повернись живим».

Нагадаємо, з 16 серпня телеканал ICTV2 транслюватиме пригодницький серіал «Козаки. Абсолютно брехлива історія» з нагоди Дня Незалежності.

Фото: пресслужба «1+1 медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY