detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
13.08.2023 16:14
Наталія Гуменюк: Розмови про просування ЗСУ на Херсонщині дуже шкодять українським військовим
Наталія Гуменюк: Розмови про просування ЗСУ на Херсонщині дуже шкодять українським військовим
Керівниця пресцентру ОК «Південь»: Вихід на лівий берег — це потрапляння під вогневе ураження противника. Важливо не перешкоджати такими інформаційними повідомленнями.

Розмови аналітиків та розмірковування на тему просування ЗСУ на лівому березі Херсонщини дуже шкодять нашим бійцям.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Створення інформаційного ажіотажу в ЗМІ стосовно цього питання дуже суттєво шкодить нашим захисникам, які зараз перебувають під щільним вогнем ворога. Тому ще раз попрошу від імені командування дотримуватися інформаційної тиші й дочекатися офіційних повідомлень.

Сьогодні ми працюємо контрбатарейно і бережемо життя своїх людей, тому що розуміємо: вихід на лівий берег — це потрапляння під вогневе ураження противника. Тут важливо не перешкоджати такими інформаційними повідомленнями», — наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, нещодавно керівниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк повідомила, що новини про просування українських воїнів на півдні подаються дозовано задля збереження життів наших бійців, адже просування — це дуже складний процес.

У квітні, Наталія Гуменюк закликала до інформаційної тиші в контексті висадки ЗСУ на лівому березі Херсонщини та «зачистки» його від російських загарбників до закінчення операції.

Фото: скриншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY