detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
10.08.2023 15:19
Нацрада перевірила і не знайшла порушень в роботі Суспільного та чотирьох радіостанцій
Нацрада перевірила і не знайшла порушень в роботі Суспільного та чотирьох радіостанцій
Перевірки Нацрада відновила влітку 2023 року.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення розглянула результати планових перевірок семи компаній та не виявила порушень у їхній роботі. Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 10 серпня.

Нацрада перевіряла такі компанії: «Суспільне Ужгород», «Суспільне Київ», «Суспільне Луцьк», «Діва-Радіо», «Радіо Рокс», «Авторадіо» та «Максимум».

Нагадаємо,  на минулому засіданні регулятор також не знайшов порушень у роботі шести мовників.

Нацрада затвердила Порядок здійснення офіційного моніторингу та проведення перевірок діяльності суб’єктів у сфері медіа. Перевірки регулятор зупинив одразу після вторгнення. Тому що Кабмін видав Постанову № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану», яка передбачає припинення планових і позапланових заходів державного нагляду (контролю) та державного ринкового нагляду на період воєнного стану. Однак 14 червня 2023 року Кабінет Міністрів України вніс зміни в це розпорядження, і Нацрада взялася їх відновлювати. Найперше перевірятимуть компанії, в яких завершується термін дії ліцензії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY