detector.media
09.08.2023 15:35
Відеокліп Imagine Dragons, героєм якого став 14-річний Сашко Згурський з деокупованого села на Миколаївщині, номінований на MTV Video Music Awards
Відеокліп Imagine Dragons, героєм якого став 14-річний Сашко Згурський з деокупованого села на Миколаївщині, номінований на MTV Video Music Awards
Також на премію претендує українська кліпмейкерка Таня Муіньо з відео для виконавиці Doja Cat.

Серед номінантів цьогорічної премії MTV Video Music Awards — українська кліпмейкерка Таня Муіньо з відео для виконавиці Doja Cat та відеокліп американського гурту Imagine Dragons, знятий в деокупованому селі на Миколаївщині. Про це повідомили в Entertainment Tonight.

Таня Муіньо відома роботою над кліпами таких виконавців, як MONATIK, «Время и Стекло», NK (Настя Каменських), а також Кетті Перрі, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Мішель Андраде, «Скриптоніт» та ін. Кліпмейкерка вже номінувалась на премію MTV Video Music Awards. У 2021 році її кліп «Montero» («Call Me By Your Name») для Lil Nas X переміг у трьох номінаціях премії. А а у 2022-му Муіньо отримала дві нагороди за відео «As It Was» для Гаррі Стайлза.

Цьогоріч Таня Муіньо із кліпом «Attention», який зняла для американської виконавиці Doja Cat, боротиметься за нагороду одразу в трьох категоріях: «Відео року», «Найкращий артпостановник» та «Найкраща режисура».

Також на Video Music Awards 2023 претендує відео на пісню «Crushed» американського поп-рок-гурту Imagine Dragons. Музиканти, які стали амбасадорами платформи UNITED24, зняли свій кліп у зруйнованому російськими окупантами селі Новогригорівка Миколаївської області. Його головним героєм став 14-річний хлопець Сашко Згурський, який пережив окупацію. Кліп номінований в категорії «Відео задля добра».

Телеканал MTV оголосив номінантів MTV Video Music Awards 2023 8 серпня. Голосувати за них можна до 1 вересня на сайті премії.

MTV Video Music Awards — щорічна церемонія нагородження за створення відеокліпів. Заснована телеканалом MTV у 1984 році. Переможців серед номінантів у різних категоріях обирають глядачі шляхом голосування на сайті.

Церемонія нагородження відбудеться 12 вересня в Ньюарку, Нью-Джерсі, в Prudential Center.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY