detector.media
08.08.2023 22:08
До 28 серпня — реєстрація на акселератор проєктів з протидії дезінформації Mediengeist 2.0
До 28 серпня — реєстрація на акселератор проєктів з протидії дезінформації Mediengeist 2.0
Програма для проєктів з протидії деструктивним наративам, фейкам та дезінформації у зв’язку з повномасштабним вторгненням Росії в Україну.

Науково-популярне медіа «Куншт» спільно з Goethe-Institut в Україні запускає новий акселератор проєктів з протидії дезінформації — Mediengeist 2.0.

30 учасників зможуть отримати до 6300 євро на реалізацію своїх ідей: кампаній у соціальних мережах, мистецьких проєктів, YouTube-шоу чи іншого медійного продукту. 

«Ми запрошуємо подавати пропозиції блогерів та блогерок з Tiktok та YouТube, активістів та активісток, журналістів і журналісток, митців і мисткинь, засновників та засновниць технологічних стартапів...На кожному етапі обрані учасники навчатимуться й отримуватимуть допомогу від відомих медіаекспертів України та світу. Найкращі зможуть запустити демо-версію, а згодом — і масштабувати свій проєкт», — повідомляють організатори.

Подати заявку можна за посиланням до 28 серпня 23:59 (GMT+3).

Аплікантам важливо працювати з темами медіаграмотності, протидії фейкам, або/та у сфері розвитку громадянського суспільства за допомогою цифрових технологій. Перевагою буде вміння взаємодіяти з великими аудиторіями. 

Що потрібно, аби потрапити на майстерню? 

Детальна інформація про програму за посиланням: https://www.mediengeist.org/

«Куншт» та Goethe-Institut в Україні проводять акселератор Mediengeist вже вдруге. У 2022 році 30 проєктів отримали сумарну підтримку у розмірі 86000 євро.  

Mediengeist 2.0 — проєкт Goethe-Institut, що фінансується зі спеціального фонду Міністерства закордонних справ Німеччини з метою зміцнення стійкості українських культурних та освітніх партнерів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY