detector.media
22.11.2004 23:15
Ведучі ТСН на каналі "1+1" відмовились виходити в ефір
Замість ТСН на каналі «1+1» виходитиме програма В`ячеслава Піховшека. Таким рішенням закінчилися сьогоднішні перемовини ведучих та журналістів програми ТСН та одного з керівників каналу Володимира Оселедчика. Це було спільне рішення усього колективу, повідомила «Детектор медіа» ведуча «1+1» Людмила Добровольська.

Нагадаємо, що ведучі ТСН Андрій Тичина та Олесь Терещенко ще вчора, 21 листопада, відмовилися вести передвиборчий марафон на каналі разом із В`ячеславом Піховшеком.

Вони пояснили свої дії тим, що не хочуть озвучувати «темники».

Сьогодні, 22 листопада, вести ТСН відмовилися Людмила Добровольська та Алла Мазур.

Планувалося, що після програми ТСН, яку сьогодні через ці події вів вже особисто В`ячеслав Піховшек, в ефір вийде програма «Проспорт». Але, як повідомила «Детектор медіа» одна з ведучих цієї програми Марічка Падалко, відповідальний за сьогоднішній ефір «Проспорту» Сергій Полховський на знак солідарності із колегами теж відмовився вийти в ефір. Про моральну підтримку колег заявили редакції інших програм каналу: «Подвійного доказу», «Я так думаю», «Хочу і буду» та інших.

Як зауважила Марічка Падалко, завтрашній ефір «Проспорту» залежатиме від ведучого. Нагадаємо, що завтра у Києві відбудеться матч між командами «Динамо» (Україна) та «Рома» (Італія).

Власне, від сьогодні замість ТСН в ефір виходитиме спецпроект В.Піховшека «Президентські вибори 2004». З приводу того, чи є єдино правильним рішення відмовитися від новин на користь заангажованої програми, тим паче у ситуації, що розгортається на Майдані Нещалежності у Києві, журналісти висловлювали різні думки.

Однак, вони вважають, що їм вдасться відновити роботу ТСН та працювати, дотримучись усіх професійних стандартів.

В той же час, як стало відомо «ТК», на сьогоднішній зустрічі не були присутні ні В`ячеслав Піховшек, який керує новинною службою каналу, ні інші керівники.

Журналісти планують приходити на роботу.

Ведучі кажуть, що переговори з керівництвом каналу триватимуть. Але коли саме буде відновлено роботу ТСН, достеменно не відомо. "ТК" вже має коментарі кількох ведучих - і ознайомить з ними читачів завтра.

Нагадаємо, раніше на знак протесту проти цензури з каналу звільнилися сім журналістів, в тому числі ведуча ранкового ТСН Юлія Бориско. Минулого тижня про своє звільнення повідомив і Євген Глібовицький, якого було усунуто від ведення програми "Сніданок з "1+1" ще у вересні.

Більш розгорнутий матеріал про цю подію та коментарі самих ведучих читайте завтра.

Інф. «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY