detector.media
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
24.07.2023 21:54
WhatsApp Channels: у WhatsApp тепер можна створювати канали. Українці це робитимуть одними з перших
WhatsApp Channels: у WhatsApp тепер можна створювати канали. Українці це робитимуть одними з перших
Відтепер користувачі матимуть змогу генерувати контент на перевіреному й простому майданчику.

Корпорація Meta запускає WhatsApp Channels,  Україна — серед перших 9 країн. Про це повідомив віцепрем’єр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Один із найбезпечніших месенджерів у світі стає ще комфортнішим та зручнішим. Українці одними з перших отримують доступ до створення власних WhatsApp Channels», — зазначив він.

Міністр повідомив, що тепер українські користувачі матимуть змогу генерувати контент на перевіреному й простому майданчику, об’єднати український інформаційний простір, а також вийти на новий рівень комунікації держави, лідерів думок і медіа.

«Це особливо актуально в умовах російської агресії. Росіяни постійно шукають нові підходи, щоб отримати дані українців, посіяти паніку та дестабілізувати ситуацію в країні. Нові можливості платформи допоможуть побудувати безпечнішу взаємодію між українцями», — підкреслив Михайло Федоров.

Сам він вже створив свій канал у WhatsApp.

«Український досвід у впровадженні інновацій доводить всьому світові, що ми готові до нових технологічних рішень. Посилюємо цифрову стійкість держави разом», — підсумував міністр цифрової трансформації.

Як уже повідомлялося, нещодавно у месенджері WhatsApp з’явилася можливість переносити історію листування з одного смартфона на інший за допомогою сканування QR-коду.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY