detector.media
24.07.2023 14:12
3 серпня — дискусія «Ukraine Reported: Етика висвітлення війни» про етичні виклики висвітлення російської війни проти України
3 серпня — дискусія «Ukraine Reported: Етика висвітлення війни» про етичні виклики висвітлення російської війни проти України
n-ost, німецька медійна громадська організація, яка сприяє транскордонній співпраці журналістів, анонсує другу подію Kyiv Media Hub.

У четвер, 3 серпня, у просторі Urban Space 500 відбудеться дискусія «Ukraine Reported: Етика висвітлення війни». У фокусі будуть етичні виклики висвітлення російської війни проти України.  

Запрошені спікери говоритимуть про такі питання:

Спікери:

Модерує: Ангеліна Карякіна – журналістка, генеральна продюсерка інформаційного мовлення Суспільного, співзасновниця Лабораторії журналістики суспільного інтересу. 

Де й коли?

Четвер, 3 серпня, 18:30

Urban Space 500 (вул. Грінченка, 9)

Мова події: англійська

Будь ласка, зареєструйтеся, якщо ви маєте намір прийти:

https://forms.gle/6np5yp61VSXNy8x6A

Подія на фейсбуці

Kyiv Media Hub – серія щомісячних подій і нетворкінгових активностей в межах проєкту n-ost «The Europe-Ukraine Desk».

Ці заходи мають на меті збирати українських журналістів та їхніх іноземних колег для обговорення тем, пов’язаних із журналістською роботою в Україні, обміну досвідом та створення можливостей для співпраці. У Kyiv Media Hub заплановані виступи експертів, панельні дискусії, інтерактивні майстер-класи та неформальні зустрічі. Він відкритий для всіх журналістів та медійників, які працюють в Україні.

Проєкт «The Europe-Ukraine Desk» був запущений n-ost на початку 2023 року з метою сприяння обміну та транскордонній співпраці між журналістами з України та країн ЄС. Він складається з освітніх поїздок, грантової програми для створення спільних матеріалів і щотижневої розсилки, в якій підсумовуються поточні дискусії про Україну в медіа Болгарії, Франції, Німеччини, Угорщини, Італії та Іспанії. Проєкт фінансується Європейською комісією і триватиме до кінця 2024 року.

З усіх питань звертайтеся до київської координаторки проекту Оксани Мамченкової mamchenkova@n-ost.org.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY