detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
15.07.2023 12:04
Відеоблогер Антон Птушкін спільно з «Разом для України» збирає у США гроші на лазні для військових на передовій
Відеоблогер Антон Птушкін спільно з «Разом для України» збирає у США гроші на лазні для військових на передовій
Блогер: Мобільні лазне-пральні комплекси — одна з найбільших потреб воїнів на передовій у будь-яку пору року, а особливо зараз, коли на сході та півдні України тримається надзвичайно спекотна погода.

Український журналіст і блогер Антон Птушкін приїхав до США для збору спільно з благодійним фондом «Разом для України» коштів на десять мобільних лазне-пральних комплексів для українських військових на фронті.

Він зустрівся з нью-йоркцями, які вирішили зробили свої пожертви, передає власний кореспондент Укрінформу у Сполучених Штатах.

«Мобільні лазне-пральні комплекси — одна з найбільших потреб воїнів на передовій у будь-яку пору року, а особливо зараз, коли на сході та півдні України тримається надзвичайно спекотна погода», — сказав Птушкін.

Окрім цього, волонтери оголосили онлайн-аукціон з продажу атрибутів. Зокрема, на ньому можна придбати прапор з підписами Валерія Залужного, Олександра Сирського та Олександра Павлюка, бейсбольну биту з автографами американської команди NY Yankees, журнал Time із зображенням на обкладинці Головнокомандувача ЗСУ та його автографом, браслет «Азовсталь», шеврони з псом Патроном та інше.

Нагадаємо, Антон Птушкін родом з Луганська. У 2017–2018 роках був ведучим тревел-шоу «Орел і решка» разом з Анастасією Івлєєвою. В ефірі «1+1» навесні минулого року вів тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним».

16 квітня 2022 відеоблогеру заборонили в’їзд до Росії на 50 років.

У червні минулого року Антон Птушкін створив новий ютуб-канал українською про життя України у часи повномасштабного вторгнення Росії. Раніше Птушкін вів свої блоги російською. Аудиторія його каналу налічувала 5 млн підписників. 

Фото: Антон Птушкін / інстаграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY