detector.media
14.07.2023 14:32
26 липня — презентація результатів дослідження «Індекс захисту персональних даних 2023»
26 липня — презентація результатів дослідження «Індекс захисту персональних даних 2023»
Під час заходу експерти розкажуть про сильні й слабкі сторони політик конфіденційності компаній та на основі результатів аналізу запропонують кроки для їхнього вдосконалення.

У середу, 26 липня, о 14:00, у Києві ГО «Інтерньюз-Україна» презентує результати дослідження провідних технологічних компаній України — Індекс захисту персональних даних 2023.

У фокусі дослідження — політика конфіденційності 30 компаній, що працюють у сфері телекомунікацій, надання інтернет-послуг та онлайн-сервісів — тих, що зазвичай збирають і зберігають найбільше даних клієнтів. Юристи й експерти з цифрових технологій дослідили сайти таких компаній: Rozetka, Olx, Нова Пошта, Ukr.net, Comfy, Foxtrot, Eldorado, Prom, Citrus, Allo, Kasta, MAKEUP, Zakaz.ua, Silpo, Triolan, Датагруп, Lanet, Kyivstar, Lifecell, Vodafone. А також проаналізували застосунки: Bolt, Liki24, Uklon, Fishka, Tabletki.ua, Meest, Glovo, Епіцентр та Busfor.

Під час заходу експерти розкажуть більше про сильні й слабкі сторони політик конфіденційності компаній та на основі результатів аналізу запропонують кроки для їхнього вдосконалення.

Де: Укрінформ, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16. 

Коли: середа, 26 липня, 14:00-15:00.

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням.

На презентацію запрошуємо журналістів, представників приватних компаній та ГО, правозахисників і всіх зацікавлених у темі цифрових прав користувачів і роботи приватного сектору в Україні.

Дослідження презентують: 

Учасники обговорять такі питання:

Перше дослідження Індексу захисту персональних даних ГО «Інтерньюз-Україна» провела у 2021 р. й охопила 20 технологічних компаній. З результатами можна ознайомитися на сайті проєкту.

Контактна особа: Софія Лавренюк (slavreniuk@internews.ua, +380959430854)

Подія відбудеться в межах проєкту «Актуалізація конфіденційності у цифровій сфері в Україні» ("Індекс захисту персональних даних 2023"), що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки ABA ROLI Ukraine / Rule of Law Initiative.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY