detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
11.07.2023 11:52
Міжнародний інститут преси виділяє українським ЗМІ гранти на оргпотреби та екстрену роботу
Міжнародний інститут преси виділяє українським ЗМІ гранти на оргпотреби та екстрену роботу
Кошти можуть надаватися на спорядження, офісне обладнання, підтримку термінових витрат видання, терміновий переїзд та базові експлуатаційні витрати.

Міжнародний інститут преси (IPI) запрошує українські ЗМІ та медіаорганізації подаватися на отримання гранту, спрямованого на підтримку екстреної роботи журналістів та загальні організаційні потреби.

Середні суми гранту будуть у діапазоні:

Запитані суми поза цим діапазоном також розглядатимуться на індивідуальній основі.

Приклади витрат, на які можуть надаватися кошти:

Грант надаватиметься у формі прямої виплати заявнику. Грантоотримувачі мають згодом надати IPI фінансовий звіт. Заходи можна проводити до 1 грудня 2023 року. До цієї дати також необхідно подати фінансовий та описовий звіти.

Фінансування обмежене, тому ІРІ заохочує зацікавлених якнайшвидше подати заявку. Заявки розглядатимуться командою експертів IPI якомога швидше, одразу після публікації цього конкурсу та до вичерпання коштів. Процес подачі заявок має бути швидким та не бюрократичним.

Заявки можуть подавати українські медіаорганізації (включаючи медіаасоціації, мережі та спілки). IPI намагатиметься віддавати пріоритет ЗМІ, які мають відносно обмежений доступ до міжнародних фондів підтримки, а також регіональним та локальним ЗМІ.

Рішення про надання гранту ухвалює виключно IPI. Донорські організації не мають права впливати на вибір отримувачів грантів.

Для подачі заявки потрібно заповнити онлайн-форму або надіслати заявку електронною поштою координаторці підтримки ЗМІ в Центральній та Східній Європі Думітріці Холдіш на адресу dholdis@ipi.media.

По додаткову інформацію можна звертатися до Думітріци Холдіш за цією ж адресою.

Фото: Стас Юрченко / «Ґрати»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY