detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
06.07.2023 18:00
Сабіна Абляєва очолила департамент інформаційної політики та стратегічних комунікацій «Укрзалізниці» (ОНОВЛЕНО)
Сабіна Абляєва очолила департамент інформаційної політики та стратегічних комунікацій «Укрзалізниці» (ОНОВЛЕНО)
Раніше вона працювала маркетинг-директоркою телеканалу ICTV.

Колишня маркетинг-директорка телеканалу ICTV Сабіна Абляєва стала директоркою з інформаційної політики та стратегічних комунікацій компанії «Укрзалізниця». Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці, а також підтвердила «Детектору медіа».

Абляєва повідомила, що працює на новій посаді вже два місяці. 

«Завдань та планів дуже багато, тому, працюючи навіть з 8 ранку, здається, що постійно не встигаєш і біжиш за потягом. І звичайно, як тільки ми деокупуємо Крим, — рідна УЗ повезе мене додому», — йдеться в дописі.

У коментарі «ДМ» Сабіна Абляєва зауважила, що у комунікаційній роботі «Укрзалізниці» та медіа «більше спільного, ніж відмінного».
«Ефір, як і рух потягів, не зупиняються, і у цих сферах є сезонність. Звичайно, "Укрзалізниця" відрізняється масштабами, різноманітністю кейсів, можливими проектами та потенційними кризами», — сказала комунікаційниця.
Вона додала, що незабаром на українців чекає багато проєктів від компанії та «їх креативна комунікація за кращими традиціями телебачення».

Нагадаємо, з 2014 по 2017 рік Сабіна Абляєва була керівницею відділу зі зв'язків з громадськістю та пресою телеканалу «Україна». 

Згодом вона перейшла працювати з каналу «Україна» на «Футбол 1»/«Футбол 2» та очилила департамент з розвитку бренду цих телеканалів.

З 2018 року Абляєва працювала керівницею пресслужби ICTV, а вже у 2020-му стала маркетинг-директоркою телеканалу.

Фото: Сабіна Абляєва / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY