detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
06.07.2023 11:08
«Малятко ТV» не відмовлявся від дозволу на мовлення, — Нацрада
«Малятко ТV» не відмовлявся від дозволу на мовлення, — Нацрада
Канал не повідомляв регулятора про припинення мовлення.

Канал «Малятко ТV» не відмовлявся від дозволу на тимчасове мовлення і не повідомляв регулятора про вихід з ефіру. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

«Додамо, що постачальник послуг для потреб мовлення в мультиплексі МХ-3 ТОВ "Зеонбуд" 09.06.2023 повідомив Національну раду, що ТОВ "Телекомпанія "Малятко-ТВ" порушує умови Договору про надання послуг та має заборгованість за надані послуги», — сказали в Нацраді.

Нагадаємо, з 1 липня телеканал «Малятко TV» припинив мовлення. На своєму сайті канал повідомив, що його вимкнули з ефіру. У пресслужбі цифрового оператора «Зеонбуд» «Детектору медіа» підтвердили, що, дійсно, телеканал «Малятко TV» припинив мовлення в телемережі, але ще з 16 червня, тому що мовник не мав змоги сплачувати за трансляцію.

Як уже повідомляв «Детектор медіа», у червні 2023 року «Зеонбуд» попросив канали сплачувати 100% вартості наданих послуг.

Нагадаємо, канал «Малятко TV» (юридична особа — «Малятко-ТВ») отримав дозвіл на тимчасове мовлення в мультиплексі «Зеонбуду» МХ-3 16 лютого 2023 року. Термін дозволу — 1 рік. Після цього канал увійшов до складу універсального медіасервісу. Це перелік каналів, обов’язковий для трансляції провайдерами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY