detector.media
03.07.2023 16:36
7 липня — презентація книги Люка Гардінґа «Вторгнення. Кривава війна Росії та боротьба України за виживання»
7 липня — презентація книги Люка Гардінґа «Вторгнення. Кривава війна Росії та боротьба України за виживання»
Журналіст розповість про те, чому вирішив писати книгу про війну в Україні, що побачив у Києві та інших містах на початку повномасштабного вторгнення та як Україну тепер бачить Захід.

У п’ятницю, 7 липня, британський журналіст Люк Гардінґ презентуватиме у Києві свою кнингу «Вторгнення. Кривава війна Росії та боротьба України за виживання».

Зокрема, о 15:00 в приміщенні Медіацентру Україна (Київ, вул. Хмельницького 816) відбудеться пресконференція  Гардінґа за участі Світлани Тараторіної, директорки з комунікацій видавництва Vivat.

О 18-00 у книгарні Vivat (Київ, вул. Петра Сагайдачного, 8)  Гардінґ презентуватиме свою книгу «Вторгнення. Кривава війна Росії та боротьба України за виживання» (Invasion: Russia’s Bloody War and Ukraine’s Fight for Survival). Український переклад виходить в липні 2023 року  у видавництві Vivat.  

24 лютого 2022 року Люк Гардінґ був у Києві. Від перших днів повномасштабної війни він спілкувався з українцями, їздив у гарячі точки, фіксував свідчення й описував події, щоб показати світові звірства російських окупантів в Україні. Його книга — це збірка репортажів, що охоплює події до весни 2023 року. Вона вийшла у видавництві Faber. Була номінована на премію Джорджа Орвелла. 

Модератор розмови —  Володимир В'ятрович, історик, публіцист, громадський діяч, політик, очільник Українського інституту національної пам'яті (2014-2019).

Подія на фейсбуці — https://cutt.ly/fwucCwR5

На обох заходах передбачений синхронний переклад.  

Детальніше про книгу — https://cutt.ly/NwunApn1

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за контактами:

Світлана Тараторіна, директорка з комунікацій видавництва Vivat,  s.taratorina@vivat.factor.ua,  

Марина Довженко, комунікаційниця Vivat,  m.dovzhenko@vivat.factor.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY