detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
02.07.2023 13:25
Російська пропагандистка Наталія Осс у своєму телеграм-каналі закликала Росію до роздмухування заворушень у Франції
Російська пропагандистка Наталія Осс у своєму телеграм-каналі закликала Росію до роздмухування заворушень у Франції
Пропагандистка висловила бажання, аби її мрія про громадянську війну в країні НАТО «стала дійсністю».

Російська пропагандистка Наталія Осс у своєму телеграм-каналі «OSSиноегнездо» закликала Росію використати свою агентуру, щоб роздмухати заворушення у Франції та розпалити там громадянську війну.

Допис росіянки помітив журналіст і блогер Денис Казанський. 

На тлі масових заворушень у Франції протягом останніх днів пропагандистка висловила бажання, аби її мрія про громадянську війну в країні НАТО «стала дійсністю».

«А що, нема наших "сплячих" там? Кіт Скрипалів не міг би пробігти і хвостиком махнути? Допомогти французам трохи? Адже якби країну НАТО охопила громадянська війна, наші європартнери підзабули би про Україну», — пише вона. 

Нагадаємо, 27 червня у Франції 17-річного хлопця-водія застрелив працівник поліції під час дорожнього контролю, що спричинило масштабні протести в країні. Внаслідок цього постраждали майже 500 будівель, було спалено 2000 автомобілів. Понад 800 осіб були затримані.

На тлі заворушень президент країни Емманюель Макрон закликав технологічні компанії видаляти насильницький контент і надати інформацію про протестувальників, які використовують соцмережі для розпалювання заворушень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY